søndag 30. oktober 2016

Ingen dag er lik

Det har vært mye sykdom denne høsten. Sånn er det når barna drar med seg basselusker hjem og de går på rundgang i familien. Spesielt minstemann har hatt sine runder, og da gjør det litt ekstra vondt i mammahjertet. I slike perioder er det godt å være to voksne hjemme. Nicklas er en fantastisk pappa, så i teorien kan jeg godt være borte fra morgen til kveld, men jeg vil ikke det. Jeg vil være hjemme med barna mine - spesielt når dem ikke er i form. Det føles betryggende og godt å være tilstede på slike dager. Allikevel, etter flere dager hjemme i sykebobla (den tredje helgen på rad faktisk), var det perfekt med en helg med fokus på jobb. Mange ser på det som tiltak med arbeidshelger, mens jeg derimot elsker det og gleder meg i flere uker i forkant! Perfekt var det også at lillemann ble frisk i siste liten, slik at jeg kunne senke skuldrene og nyte litt velfortjent tid med mine kjære kollegaer :)


I går var det duket for ledermøte, etterfulgt av en middag på Tre Glass i Ås. En utrolig intim og hyggelig restaurant. Anbefales på det varmeste. Der samlet vi et lite knippe kollegaer/teamledere. Mennesker jeg har blitt så glad i, som betyr så mye for meg, og som inspirerer meg på ulike måter. En perfekt avslutning på lørdagen! 

I dag har det vært inspirasjonsdag. Som navnet sier; det er dagen der inspirasjonen bobler og motivasjonen virkelig blomstrer for fullt. Lære av de beste, få mange nye tips og råd, høre de samme ordene på nytt men fra ulike mennesker, få påfyll av kunnskap og faglige inputs, feire kollegaer, bli rørt og stolt når du ser mennesker du har coachet stå på scenen for å motta annerkjennelsen de fortjener så innmari. Det er rett og slett gøy og helt helt nødvendig med slike dager. Krydder i hverdagen og en ekstra dose energi, som man lever så lenge på! Jeg unner alle å være med på en slik dag!


I morgen sparker vi i gang en ny uke, og straks en ny måned. Jeg er så motivert for siste del av dette året. I 2015 sto opplevelser, reiser og personlig utvikling på planen. Vi opplevde flere verdensdeler, og skapte minner for livet sammen. I 2016 så har familie, barna, hus og hjem vært vår hovedprioritet. Et minst like flott år, men samtidig ganske ulikt det forrige året. Sånt liker jeg - at ikke hver dag og hvert år er helt likt. Skal hver dag se lik ut, og så skal man kalle det for et liv? Jeg elsker variasjonen og muligheten til å legge opp dagene og forme året etter familiens behov og ønsker. Jeg er spent på hva 2017 har å by på, men første reise er allerede booket. I april reiser hele familien vår på fem til Dubai. Vi drømmer også om både Las Vegas og New York. Cruise mellom Barcelona, Roma og Monte Carlo høres heller ikke feil ut. I tillegg så skal vi bli herr og fru. Straks skal jeg prøve brudekjoler og det hele føles mer virkelig. Nå begynner det virkelig å nærme seg. Vi gleder oss noe innmari :) 

Jeg runder av her, for senga kaller, men jeg håper dere har hatt en fin helg også. Har skuldrene senket seg og dere har fått ladet opp til en ny uke? Satser på det! Vi sees plutselig :)

Ingen kommentarer: