tirsdag 25. oktober 2016

It´s blue


Det er heldigvis ikke ofte jeg får blåmandagen slengt i trynet. Vanligvis er det faktisk min favorittdag, men ærlighet er viktig for meg, så her kommer det; denne høsten har slått meg skikkelig hardt i ansiktet. Med en stol. Kroppen spiller ikke på lag, men jeg fokuserer på det positive. Jeg kommer meg gjennom hverdagen uten sykmelding, takket være jobben min og muligheten til å styre dagene mine selv. Jeg har gode dager der jeg jobber mer, og så har jeg dårlige dager der jeg jobber fra sofakroken for kosens skyld. Denne perioden minner meg forøvrig veldig på hvorfor jeg takket ja til denne karrieremuligheten i utgangspunktet. Å kunne jobbe hjemmefra og styre dagene sine selv er gull verdt når høsten går på helsa løs, eller når man er trebarnsmor og ønsker å legge opp dagene etter deres timeplan i stedet for de faste arbeidstidene som følger med mange andre arbeidsplasser. 

Jeg vet også veldig godt at jeg kommer meg over denne kneika også. Det blir bedre. Jeg må bare fokusere på det, fremfor å grave meg ned, og så må jeg ta meg selv i nakken når det gjelder kosthold og trening. I slike perioder får man så innmari lyst til å grave seg ned under dyna med sjokoladeplata på tvers ned i halsen, men det gjør dessverre alt bare verre. Så den dørstokkmila som er så uendelig lang om dagen må jeg rett og slett bare komme meg over, for jeg vet at alt blir bedre da. Såpass godt kjenner jeg kroppen min. 

Så ja, blåmandagen slo meg overende, men i dag er det Tirsdag, folkens - og dette blir en fin dag! Jeg har satt av dagen til å fiffe opp kråkereiret, også kjent som hårmanken min. Så kontoret tar jeg med meg til frisøren, for i dag skal jeg kose meg med jobb og kaffe i frisørstolen, mens håret blir pleid, klippet, farget og stripet. Åh, så godt det skal bli. Man føler seg alltid hakket freshere etter en tur hos frisøren!

Så dere.. Lag dere en fin dag. Smerter eller ei. Det handler uansett mye om mindset :)

Ingen kommentarer: