onsdag 26. oktober 2016

It´s good to be back

I´ve missed you!


Å skrive bloggposter til dere har vært min hobby siden før jeg ble gravid med Teo. Altså i over ni år nå. Det siste året er første året jeg har tenkt at jeg begynner å bli for gammel og at bloggen bør legges på hylla. Jeg tror det har handlet mer om tid, lyst og prioriteringer, fremfor alder. Jeg liker å ha mange baller i luften, men selv jeg har følt på en litt for hektisk tilværelse i 2016 - kanskje aller mest i topplokket. Når planene/tankene er så mange, bør man skrive lister. Det har jeg ikke gjort. Da er det vel ikke rart hodet har jobbet på høygir for å holde oversikt over barnas timeplan, oppussing, dåp, innredning, jobb, team og andre ting som hører hverdagen til. Året der Monica skulle gjøre alt på en gang, og tankene jobbet på overtid døgnet rundt, helt unødvendig. Det ble naturlig at bloggen ble nedprioritert. 

Nå er jeg derimot på rett sted med meg selv igjen, og skrivelysten tar seg opp. Selvsagt hjelper det at noen av mine gode lesere har lagt igjen små spor den seneste tiden. Det gir meg inspirasjon. Så tusen takk! I tillegg har jeg begynt å skrive lister, haha. Det anbefales! Med en gang man får gjøremål ned i boka spredd ut på ukens syv dager, så senker skuldrene seg automatisk. Selvsagt er "meg-tid" notert ned i boka. Den hellige tiden. Det viktiste møtet. Tiden som betyr så mye for at jeg skal ha det bra med meg selv, klare å senke skuldrene, hente inn ekstra overskudd og ha mer å gi på hjemmebane. Den hellige tiden som alle mødre burde unne seg. Den er endelig tilbake i timeplanen min, akkurat slik den var før jeg ble trebarnsmor, og den utgjør definitivt en forskjell for meg :)

Hva gjør du kun for deg selv i løpet av uka? Er du en prioritet i ditt liv?

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Trening er hva jeg gjør kun for meg selv :-)

Monica Jensen sa...

Enig :D