tirsdag 4. oktober 2016

På ulike kanaler

Stakkars, her har hånd-fot-og munnsykdom dunket på døren vår. Vi tror i hvertfall at det er det, da både Mia og nå Max har hatt sår rundt og inni munn. Vi var hos legen med Max i går, men tre leger tittet på han og var usikre, i og med at han ikke bare har blemmer og utslett på føtter, hender og ansikt, men på absolutt hele kroppen. Det er dog verst på disse områdene. Den lille bebisen våres har det ikke så bra nå, og det gjør vondt i mammahjertet. Så langt har denne uken gått med til å pleie bitteliten og mellomstor, samtidig som jeg hangler selv. Slike perioder er tøffe, men desto mer takknemlig er jeg over min jobbsituasjon. Disse "sykt barn"-dagene hadde raskt forsvunnet om jeg var en vanlig ansatt.. 

Over til noe hyggeligere; livet ellers. Jeg oppdaterer med små glimt fra livet på instagram. Hverdagen og bak fasaden viser jeg på snapchat. Inspirasjon og min arbeidshverdag viser jeg fram på min grundermamma på facebook. Når tiden ikke strekker til og jeg ikke får titte innom her, finner dere meg på disse kanalene, og jeg blir selvsagt glad om dere ønsker å følge meg og legge igjen noen små spor :)


Dagen i dag har vært litt bedre enn dagen i går, så vi satser på at morgendagen er enda bedre. Jeg kan godt hangle, men jeg klarer meg fint uansett. Det er verre når barna blir syke, får vondt og er i elendig form. Spesielt minstemann som ikke kan fortelle oss hva han ønsker eller hva som plager han. Gårsdagen bar preg av maaange timer på armen og et hav med tårer. Ekstremt ulikt han. Sykdom dukker opp, og han har hatt sine runder i løpet av sitt korte liv. Sånn er det når man er yngstemann i søskenflokken. Slitsomt mens det står på, men akkurat hånd-fot-og munnsykdom har jeg forstått det som at man kun får én gang, og i såfall er jeg glad for at vi er ferdig med den sykdommen for godt i dette huset, i og med at Teo hadde det da han var 1 år gammel - og jeg fikk det samtidig, midt i jula. Vi kan i hvertfall konkludere med at kald drikke hjelper, og ikke minst aloe vera gel. Det roer en hylende utilpass baby en liten stund.

Klokken er 23, og det ser ut som hele huset sover. Jeg elsker disse barnefri timene på kveldstid, men nå tror jeg at jeg skal kaste inn håndkle snart selv, i et håp om at formen skal være flere hakk bedre til i morgen :) God natt!

2 kommentarer:

Marthe sa...

Jeg tok meg selv i å le høyt, når jeg så snapstoryen din. Du snakket om å velge kampene, hvilke kamper man
velger og hvordan utestemme plutselig ble gjeldende som innestemme på restaurant. Jeg kjenner meg SÅ igjen �� Ønsker deg og dine en riktig god helg, og høstferie - om det er deres tur nå ��

Monica Jensen sa...

Marthe:
For en hyggelig tilbakemelding :D Nå ble jeg glad! Alltid koselig med sånne tilbakemeldinger, så tusen takk :)

Ha en fin uke! Klem fra meg :)