mandag 28. november 2016

Et friskt pust

God mandag, fine dere!
Denne uka blir litt ekstra spesiell synes jeg, for i går sparket vi i gang advent og jula er for alvor kommet. Er det bare jeg, eller er det litt ekstra mye julestemning ute og går i år? Jeg har opplevd at mange har gledet seg mer enn tidligere til å pynte, og det gjelder også meg i aller høyeste grad. Jeg opplever at julestemningen er kommet for å bli fram til nyttår. I kjent stil gleder jeg meg nok da til å kaste den på hodet ut av vinduet og nyte alt det kommende året har å by på. For selvom man liksom ikke skal vente til et nytt år med å få en ny start, så er det noe spesielt med det å gå inn i et nytt år. Nye mål, nye mennesker å få være så heldig å få jobbe med, nye reisemål, nye og bedre holdninger, nye treningsmål og mange nye gleder og opplevelser å se fram i mot. 2017 blir bra!


Vi har lagt bak oss en skikkelig koselig helg. Den aller første julepynten har kommet fram. Nissene får titte fram nærmere jul, men lys i vinduene og adventsstaken er satt fram. I dag skal jeg også begynne å pakke gavene til gavekalenderen. Vanligvis blir de siste gavene kjøpt inn i desember, mens i år er jeg i boks med alle gavene, og jeg føler ikke jeg gir noe de ikke har bruk for. Det er deilig det! Det finnes ikke noe mer bortkastede penger enn å kjøpe inn noe ræl til julekalenderen kun for at det skal være en liten ting. Been there, done that! Så i år har jeg halvert gavene, der Mia og Teo må annenhver dag glede seg på den andres vegne, og så har jeg til gjengjeld lagt litt mer i gavene så jeg vet at det blir både brukt og ivaretatt. 


I helgen har vi kjørt hest og kjerre på julegateåpningen i Ski. Vi ble ikke så lenge at vi fikk se de tenne selve julegranen, men det hadde uansett blitt for sent for minstemann. Vi har spist årets første (og kanskje siste?) pinnekjøtt (jeg er mett enda), vi har vært på håndballcup og sett Ski G08 vinne alle kamper (ikke at det er fokus på resultater enda....) og vi har hatt familie på spillekveld og en skikkelig mexicansk julekveld, haha. Veldig hyggelig!


Denne uken har jeg flere spennende møter på timeplanen og jeg gleder meg til å komme ut av dvalen jeg tilbrakte forrige uke i. Jeg trives best med mye på timeplanen, så derfor får jeg sørge for at boka fylles opp. Lag dere en fin dag, og titt innom senere for en liten give away nå før jul :)

Ingen kommentarer: