tirsdag 8. november 2016

Et lite besøk i Stavanger


Søndag formiddag fløy jeg over til Stavanger. Et lite sprang ut av komfortsonen igjen; på reisefot helt alene. Heldigvis gikk jo det over all forventning, til tross for ei lita dose med flyskrekk. Jo mer jeg reiser, jo mindre redd blir jeg - og det er jeg glad for, for jeg ønsker ikke at frykten for at flyet skal ramle ned skal hindre meg fra å oppleve verden. Uansett, i Stavanger hadde jeg flere møter på agendaen. Jeg har team spredt rundt i hele Norge, og selvom mesteparten av oppfølgingen fint kan tas via skype eller facebook, så er det veldig fint å møtes når muligheten byr seg. Så på Søndag gjennomførte jeg fire effektive møter, der samtlige fikk resultater der og da. Det er veldig gøy at veiledningen jeg gir gir så gode resultater!

På mandag skulle topplederene i Norge samles for et nytt møte. Vi møtes noen få ganger i året, enten i Oslo, Stavanger eller Gøteborg. Det er alltid like givende og gøy. Ja, jobb er himla gøy, og det er kjempegivende å få utvikle seg som leder og omgåes en gjeng positive mennesker med ambisjoner. Det at samtalene handler om mål, global business, hvordan bli en bedre leder og utgave av seg selv, fremfor sladring og shitsnakk som det er i så mange andre miljøer - det liker jeg, og det sørger for at bagen med positiv energi fylles opp :)

En natt på hotell uten barn. Greit, det er jobb, men vi får alltid tid til litt pleasure også, i form av gode middager på restaurant, sosiale kvelder, masse latter og noen små glass vin. I tillegg får jeg en hel dobbelseng for meg selv, der ingen kan vekke meg både en og tre ganger i løpet av natten. Jeg ser på slike jobbreiser som tidenes husmorsferie for å være ærlig, og det nytes. Jeg la meg med et smil, tittet på klokken og så at jeg hadde hele åtte timer til å sove ut på. Slik ble det ikke helt. Det er uvant og ikke ha Nicklas ved siden av meg i senga, så jeg brukte de tre neste timene på å finne en god stilling, før jeg pæsa helt ut. Våknet opp trøtt som en strømpe, og kavet meg inn på badet for å ta en kjapp dusj før frokost. Heldigvis kom energien raskt så fort jeg møtte flere av teamlederne i teamet mitt nede i restauranten. God start på dagen!

I går kveld kom jeg hjem til familien min igjen. Det er veldig godt det også. Jeg føler jeg får det beste av to verdener; karrierelivet med alle utfordringer og gleder, og mammalivet der jeg er hjemme og tilgjengelig for barna 100% i hverdagen. Så takknemlig for det!

Ingen kommentarer: