onsdag 9. november 2016

Fleip eller fakta

Veldig mange uttalelser bunner i uvitenhet. Jeg har hørt flere av dem når det gjelder min jobb, men så har jeg valgt å snu det ene kinnet til og gå videre. Bruke energien min på det positive, og overse det negative som ikke genererer noen ting til mitt liv. Nå slo det meg derimot, etter tre år som forever business owner, at jeg kunne lage et aldri så lite "fleip eller fakta"-innlegg. Just for fun :)

Du må investere masse penger i produkter for å starte opp?
Fleip. Jeg anbefaler alle å starte opp med våre bestselgere, og dermed få fordelene som hører med denne pakken, men hva du ønsker å starte opp med er 100% opp til deg. Det finnes ikke et minstebeløp.

Du kan risikere å tape penger?
Fleip. I Forever så er eneste alternativet å tjene penger. Du som forhandler har til og med 365 dagers returrett på et eventuelt varelager hvis du skulle se at dette ikke er noe for deg allikevel. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan noen klarer å tape penger når man jobber med dette.

Du må bruke produktene selv?
Fakta. Å anbefale produkter videre som du ikke bruker selv, er så og si umulig. Vi jobber med hverdagsprodukter, som såper, kremer, hudpleie, tannkrem, husholdning, m.m. Du må bruke produktene, bli kjent med dem, og så anbefale dine favoritter videre. Veldig enkelt og veldig gøy. Vi anbefaler jo produkter til andre hele tiden uten å tenke over det, så dette er ikke nytt for de fleste :)

Vi jobber kun med aloe vera?
Fleip. Vi har et bredt produktsortiment, der målgruppen er absolutt alle. Hovedingrediensen i mange av våre produkter er aloe vera, som er verdens beste hudpleiende ingrediens, men vi jobber med hverdagsprodukter som kan brukes av hele familien. 

Det er kun de som startet opp for mange år siden som tjener gode penger?
Fleip. Det handler ikke om når du startet opp, men hva og hvordan du jobber. Mange har begynt å jobbe som FBO de seneste månedene/årene, og tjener allerede mer enn de som har jobbet med dette i 10-20 år. Så der knuses også påstanden om at det kun er de på "toppen" som tjener penger. Jeg for eksempel tjener mer enn flere i min upline, og jeg har jenter i teamet mitt som tjener mer enn meg :)

Det er store penger å tjene i Forever?
Fakta. Det er mange mennesker bare i Norge som har dette som sin fulltidsjobb, og flere som tjener sekssifrede månedsbeløp takket være denne muligheten. 

Markedet er mettet?
Fleip. I Norge er vi ca 4000 ordreaktive forhandlere fordelt på over fem millioner mennesker. Markedet er enormt, og fortsatt er det store deler av landet som enda ikke har hørt om våre produkter. Vi jobber med å nå fram til alle :)

Forever er et pyramideselskap?
Fleip. Pyramidespill er strengt forbudt i Norge. Forever Living er det mest anerkjente direktesalgsselskapet i Norge, og har eksistert på verdensbasis i 38 år, og i Norge i over 18 år. Vi jobber i en voksende bransje, som vil bli mer og mer populær og akseptert de neste årene. En ukjent bransje for mange, noe som forklarer skepsisen, men 100% lovlig og profesjonelt. 

Står du fritt til å styre dine egne arbeidstider?
Fakta. Her er du din egen sjef, og kan selv velge når og hvor du skal jobbe, men får være en del av et profesjonelt team som gir opplæring, støtter og veileder ved behov. Det første året mitt som FBO var jeg hjemmeværende mamma, og jobbet kun på kveldstid når barna sov. Å erstatte TV-tid med jobb var en selvfølge for at jeg skulle få bygget opp min drøm og framtid. 

Har kundene garanti på produktene?
Fakta. Vi tilbyr en helt fantastisk og unik fornøydhetsgaranti, der kundene alltid vil stå igjen som vinnere. 90 dagers fornøydhetsgaranti - fornøyd eller gratis. Det sier mye om kvaliteten på våre produkter. Vil du se nærmere på dem kan du ta en titt i nettbutikken min: myaloevera.no/monicajensen

Er aloe vera et nyttig kosttilskudd?
Fakta. Det er over 10 millioner mennesker som starter hver dag med en shot aloe vera gel. Dette er det mange gode grunner for. Det tok nøyaktig en uke fra min første aloe vera shot til jeg visste at dette var noe jeg skulle drikke hver dag for resten av mitt liv. Da tok jeg valget om å starte opp som Forever Business Owner selv. Dette produktet ville jeg dele med flere, da jeg kjenner mange som har behov for det i sin hverdag. På min første dag som forhandler solgte jeg ut over 18 dunker aloe vera. Etterspørselen og behovet var og er stor!

Ingen kommentarer: