onsdag 2. november 2016

For deres skyld

"Det er så lenge siden vi har funnet på noe gøy sammen, mamma!" Dette er ord som kan komme fra eldstemann ved jevne mellomrom. Da sikter han til oss som familie - vi fem. Det er ikke alltid det stemmer når han sier det, for dette var ord som kom noen få dager etter vi kom hjem fra Mexico i fjor også, men denne gangen stemte det ganske bra. Det er lenge siden vi har kastet oss over de store opplevelsene. For i likhet med sin mor, så er disse barna helt ville etter reiser, opplevelser og det lille ekstra i hverdagen i form av action. 

Nicklas og jeg satte oss ned en kveld og pratet. "Hva er det barna virkelig kunne tenke seg å gjøre?" Vi falt raskt på Østfoldbadet i Askim. Det er så ofte de spør om vi kan reise dit. Jeg prøver å utsette sånt i det lengste, og kan ikke huske sist vi var der, for 1. Jeg er ikke spesielt glad i å bade. 2. Jeg synes det er møkkete i garderobene og får mest lyst til å trippe rundt på tærne og kaste opp i munnen min når jeg er i garderoben, og 3. Bikini er ikke favorittplagget i månedene etter fødsel. Men nå skulle ikke dette handle om meg - vi skulle overraske dem. Dette var for deres skyld!


I går hentet vi dem derfor tidlig i barnehagen og på skolen. Faktisk var vi så ivrige at vi hentet Teo to timer før han sluttet på skolen, og måtte snu i skolegården og si at vi kom tilbake senere, haha. Det er ikke så lett å huske når de slutter på skolen når de uansett går på SFO hver dag ;) Barna visste ikke hva vi skulle, før vi parkerte utenfor Østfoldbadet. Da jublet de! 

Nicklas tok med seg de to eldste i garderoben, mens jeg ga Max litt mat før vi også gikk inn i garderoben. Som jeg husket; våte hår og møkkete gulv. Jeg kledde av Max mens han hang over armen min, og trippet gjennom dusjen og videre ut i bassenget. Det var utrolig gøy å se barna (Nick passer under denne kategorien i dette tilfellet) kose seg glugg i vannet, skli på sklier, hoppe fra 3-og 5.meteren (Teo tar salto og er helt vill) og være i sitt virkelige ess. Til og med Mia hadde blitt mye tøffere nå, og utbrøt flere ganger; "Dette er fantastisk!"Max og jeg var i det varme bassenget i mellomtiden, og tok det i et veldig rolig tempo. Foruten om i Spania i sommer har han aldri badet i basseng, og han var ikke helt sikker på om han synes noe om det. 


Vi gikk i garderoben før de andre, så fikk Max en flaske med melk og sovnet i vognen. En times tid senere kom resten av gjengen ut av garderoben. I total lykkerus og full av takknemlighet! De storkoste seg! Vi avsluttet dagen med middag på Østfoldbadet, før vi kjørte hjem og fikk ungene i seng. Fornøyde etter en lang og super dag!

Å kunne gjøre sånt på en helt vanlig Tirsdag gjør det hele mer spesielt. Det var også deilig å ha nesten hele bassengområdet for oss selv. Fornøyde barn = fornøyd mamma :)

Ingen kommentarer: