mandag 14. november 2016

Før/etter // Max sitt soverom

Da var det på tide å vise dere minstemann sitt soverom. Han bor vegg-i-vegg med oss, men har fram til nå sovet på rommet vårt. Han flyttet på eget rom helt spontant for tre dager siden. Pappaen har "truet" med å sende han på eget rom en stund, men hver gang han har sagt det, så har Max flyttet nærmere og nærmere mammaen sin. På et tidspunkt var jeg nesten redd han skulle flytte inn i magen min igjen. Uansett, på fredag tok jeg avgjørelsen om at nå var det på tide. Han har jo en tendens til å våkne når vi skal legge oss, og det er unødvendig for alle parter. En hel natt har han sovet på eget rom, men ellers har jeg likt å ha han hos meg. Haha, jeg er så hønemor, og han er min siste bebis. Det føles godt og betryggende å ha han liggende inntil meg i sengen. I natt så susset jeg så mye på han at han våknet.. Jeg er litt håpløs!

Vel, her ser dere i hvertfall før og etter-bilder av rommet hans. Jeg er så fornøyd med resultatet. Synes rommet har blitt så innmari lunt, med ulike delikate blånyanser i interiøret. Her har vi malt veggene og byttet tak og gulv :)

Før: 


Etter:

Uroen skal henges opp i taket over senga hans

Nå skal vi avgårde til legen. Denne høsten har bydd på så mye sykdom for barna i denne familien at det nesten er litt latterlig. Akkurat nå er alle i ganske god form - bank i bordet - men Max har en legetime som vi har ventet på en stund. Mia er hjemme i dag, for hun har vært så slapp og sliten den siste uka. Heldigvis i fin form nå, men da er det godt å kunne lade batteriene sine i hvertfall én dag ekstra. 

Hva synes dere om rommet? :)

Ingen kommentarer: