tirsdag 1. november 2016

Kveldsmys

Kveldene er kalde, og mitt nye favorittsted er foran peisen i stua. 


Tven er av, barna sover og mannen er på trening i skrivende stund. Her koser jeg meg, med mine egne tanker, mens stillheten fyller meg med en deilig ro. Det må være en form for terapi å sitte slik; titte på flammene og tenke. Vi alle trenger slike stunder, der alt annet legges bort og skuldrene senker seg. Jeg nyter det. Min form for kveldsmys!


Jeg jobber mye med dette om dagen. Det å leve i nuet og nyte de små tingene. Det er så himla viktig. For det er her og nå vi lever. Selvsagt er det greit å glede seg til ting som skal skje frem i tid, men vi må aldri glemme at det er nå vi lever. Vi må lytte til kroppen og magefølelsen, så i kveld gjør jeg det som føles best og mest riktig for meg; sitte foran peisen på lammeskinnet og bare kjenne på roen. Deilig!

2 kommentarer:

Marthe sa...

Du er så flink til å sette ord på ting! Det treffer meg så veldig, alt du skriver. Nyt dagen 🍃💚

Monica Jensen sa...

Så hyggelig å høre :) Tusen takk <3 Nyt dagen du også, snupp :)