tirsdag 8. november 2016

Love what you do


Jeg hadde aldri trodd at min fremtid skulle være i Network Marketing.

Tilbudet har jeg fått mange ganger før fra ulike selskaper. Mulighetene som ligger i network marketing har selvsagt vært spennende, men produktene har ikke tiltrukket meg såpass at jeg har valgt å ta steget videre. Det var annerledes når jeg ble tilbudt en jobb under paraplyen Forever Living Products.

Produktene kjente jeg til fra før. Bestemor hadde sverget til propolis i så mange år, venninnen min hadde vokst opp med produktene, mamma hadde drukket aloe vera til og fra, og aloe vera planten visste jeg var blitt brukt inn-og utvortes i tusenvis av år med gode referanser. Jeg erfarte også selv at aloe vera gel var et must for at jeg skulle ha en god livskvalitet. Jeg bestemte meg for å ta en nærmere titt på selskapet bak produktene. 

Et gjeldsfritt og privateid selskap. I kontinuerlig vekst i over 35 år. Private økologiske plantasjer. Gode arbeidsforhold for alle ansatte, der selskapet blant annet sørger for skoleplass og utdannelse til de ansattes barn. Veldedighetsorganisasjonen Forever Giving, som hjelper utallige mennesker rundt om i verden. Flere kvalitetsstempel og sertifiseringer. Det mest anerkjente direktesalgsselskapet i Norge. Ingen store summer å investere. 90 dagers tilfredshetsgaranti til kunder. 365 dagers returrett for deg som forhandler. Et profesjonelt støtteapparat i ryggen som gjør alt for at DU skal lykkes. Hverdagsprodukter til hele familien der målgruppen er alle. Fantastiske incentives. Og ikke minst en imponerende markedsplan, som er så rettferdig som den kan bli. Ett ord; wow. Jeg ble solgt!

Nå har det gått tre år, og jeg er lidenskapelig opptatt av jobben min. Jeg brenner for produktene, jeg elsker min arbeidshverdag og jeg synes det er utrolig givende å kunne være med på å gjøre en forskjell for så mange mennesker som søker det lille ekstra i livet. For mange er denne muligheten lifechanging. Akkurat slik den også var for meg. Jeg er glad for at jeg takket ja. Aldri i verden kunne jeg forestille meg at denne jobben skulle gi meg så mye glede.

Ingen kommentarer: