torsdag 24. november 2016

Som forduftet


Det ble noen dager offline for meg. Jeg var nemlig på julebord i helgen, og trengte noen dager for å komme meg, til tross for at jeg la meg til en rimelig fornuftig tid. Herregud, for en pinlig affære. Vi bør alle sammen være takknemlig for at den helgen er over. Jeg sier bare én ting; tequila gone wrong. La oss allikevel se på det positive; jeg overlevde. Det er jaggu ingen selvfølge. Jeg leste en gang at man ble mest fyllesyk når man var 29 år. Da fnyste jeg bare av det, men nå er jeg ganske sikker på at det stemmer allikevel. Jeg holder meg derfor edru til jeg runder 30 år!

Uansett, her går dagene sin gang. Brått skikkelig nyforelska begge to etter brudekjoleshoppingen. Har ikke klina så mye på lenge. Det er en skikkelig godfølelse når forelskelsen river tak i kroppen og varmer hjertet. Da gjør man hele tiden det lille ekstra bare for å glede den andre personen, og så er den gode sirkelen i gang. Jeg liker det!

Ellers er søvnen litt så som så om dagen. Vi har tre barn som alle byr på litt nattevåk her og der, og i tillegg lider jeg av en alvorlig lidelse som kalles lakenskrekk, så det kan fort bli litt sene kvelder. "Max våkner jo kanskje i 1-tida, jeg drøyer´n til da jeg...". Kjempelurt vettu! Så akkurat denne uken skal jeg ærlig og redelig innrømme at jeg har nytt et av livets fordeler med hjemmekontor og det faktum at jeg er min egen sjef; jeg har ladet batteriene og tatt en formiddagsdupp sammen med babyen min nesten hver dag denne uka. Det føles godt der og da, men samtidig så skaper det litt kaos i hodet mitt. Selvom jeg ikke er glad i A4-livets mange rutiner, så liker jeg struktur og rutiner i min spontane-nyte livet-work hard play hard-eller noe-hverdag. Det har jeg ikke hatt på samme måten denne uka, og da blir jeg helt ute av spill. Det er noe med det å hoppe i dusjen, sminke på seg ansiktet og liksom gå på jobb. Det føles godt og det gir meg energi. Selvom jobben da kan gjøres hvor som helst - som for eksempel fra senga, fra sofakroken, fra do, fra bilen eller for eksempel på kafé. Jeg skal ha en workshop-dag med noen i teamet på en restaurant neste uke. En hel dag med fri tilgang til kaffe, ferdiglaget lunsj og masse effektiv jobbing. I love my job og friheten som hører med! Uansett, nå sporet jeg helt av her.. Poenget er at tequilaen henger litt i enda (ikke i form av promille riktignok), og det forklarer hvorfor hodet har vært litt trøttere enn ellers de siste dagene. Jeg som egentlig sluttet å drikke tequila med god grunn da jeg var 17.....! #neidamammaogpappa #jegbegyntealdri

Til helgen skal vi feire første søndag i advent, så nå skal huset snart pyntes. Nå er jeg skikkelig klar! Jeg har jo trossalt gledet meg til dette helt siden vi kjøpte huset i februar. Det er duket for årets koseligste måned, og ingenting er så spesielt og fint som å feire denne tiden med nære og kjære. Ikke minst med våre tre barn. Magisk!

Det var litt godt og blandet fra denne kanten. Jeg tenkte egentlig å stikke innom for å si; I´m alright! Håper du også har det fint :)

Ingen kommentarer: