tirsdag 17. januar 2017

Dager som dette

God morgen!


Vi har hatt en fantastisk start på dagen. Morgenene her i hus pleier å være rolige og fine, helt normale, men i dag var morgenen helt ekstraordinær. Vet dere hvorfor? Mor i hus våknet opp glad som en lerke med masse energi, og bestemte meg for at vi skulle le og ha det litt ekstra gøy på morrakvisten. Uten å bli for privat her, så dukka tanta opp i dag, og det er som å trykke på en bryter; humøret går fra...variabelt til supert i en fei. Uansett, å starte dagen med lek og latter legger jo lista for resten av dagen!

Teo skulle selvsagt ønske at han kunne slappe av i sofaen under dyna før skolestart han også, men det er det jo ikke alltid så mye tid til, så derfor bestemte jeg meg for å trigge konkurranseinstinktet hans i dag. Da blir alt så mye morsommere. Toppen av kransekaka var når jeg foreslo at vi skulle ta førstemann ned trappa. Gutten er fornuftig, så han gikk rolig ned trappen med en hånd på hvert rekkverk, mens han lo muntert over at mammaen hans ikke kom seg forbi. Når vi nærmet oss bånn av trappen viklet jeg det ene beinet mitt rundt livet hans, mens jeg klatret over armene hans, og vips så vant jeg. Jepp, jeg følte meg ganske akrobatisk der et lite øyeblikk skal jeg fortelle dere. Teo holdt på å le seg i hjel. Så deilig å se han forsvinne ut døra med et stort smil om munnen :)

Deretter ventet det action med Mia. Trolljakt i nesten hele huset. Så mye spenning så tidlig på dagen er ikke jeg vant til, men Max var med og sammen klarte vi å skremme bort trollene. Trolljakten endte med at vi satt og tegnet trollsverd i tegneboka hennes, før fokuset ble på håndball. Eller....frøkna på 3 år bestemte reglene, så til og med faren i hus var usikker på hva som var innafor reglementet og ikke. Det var mange varianter nemlig. Men sånn til info; to gule kort gir ikke rødt kort i håndball. Det trodde nemlig jeg for fem år siden og mobbes for det enda ;) 

Som dere skjønner så har ikke vi ligget på latsiden i dag, men for en fin start på dagen. Som regel er det godt med en varm kopp kaffe og en rolig frokost, men innimellom trenger man litt fart og lek, og det trengte vi alle sammen i dag!

Lag deg en fin dag :)

Ingen kommentarer: