søndag 1. januar 2017

"Det blir hva man gjør det til"


Famous last words. Jeg avsluttet gårsdagens innlegg med disse ordene, og like etterpå kom en forferdelig kvalme kastende over meg. Omgangssyken var et faktum, og jeg hang over toalettet det neste døgnet. Mat og drikke til fjorten personer var handlet inn. Ungene gledet seg stort til fest. Så måtte vi altså avlyse. Det var noe skikkelig dritt - og da spesielt på barnas vegne. Heldigvis er de verdens mest forståelsesfulle barn, så vi gjorde det beste ut av situasjonen. 

Eirik, pappaen til Teo, kom og spiste kalkun med gjengen, mens jeg lå i fosterstilling på soverommet. Han ble noen timer, og det var veldig hyggelig. De spilte spill og skjøt opp raketter. Litt over 21 var det natta for Mia, og Teo var i seng ikke så lenge etterpå. Resten av kvelden ble tilbrakt på sofaen/senga/dogulvet. Heldigvis fikk vi oppleve litt av et fyrverkerishow ved midnatt. Vi har utsikt over halve Tomter, og fra terrassen fikk vi se raketter fra alle kanter. Det var magisk!

I dag er formen litt bedre, men det kjennes fortsatt godt på kroppen. Nicklas har derfor tatt med seg barna til svigerfar, og så håper jeg at jeg er i betraktelig bedre form når dem kommer hjem i kveld. Ikke den beste overgangen fra ett år til et annet - men hey, det blir hva man gjør det til. Eller noe. Satser på at det ikke la lista for det kommende året ;) Jeg er i hvertfall veldig positiv og tenker at 2017 blir et fantastisk år!

Ingen kommentarer: