onsdag 11. januar 2017

En pause

Blir du feiret på jobb når du oppnår gode resultater? Får du skryt og anerkjennelse bare fordi du stiller opp og faktisk gjennomfører jobben din daglig? Siden jobben i Forever faktisk er 100% frivillig er vi veldig opptatt av at fremgang skal feires. Her skal du vite at du blir satt pris på. Du skal vite at du blir sett - og du skal merke at hverdagslivet virkelig kan inneholde en hel del deilig krydder. Ved å gjøre jobben tjener du ikke bare mer penger og får goder som bilbonuser og betalte kjæresteturer/familieferier, men du får også kjenne på gleden ved å ha en jobb som tilpasses livet og ikke omvendt.


Mari er en av mange ledere i teamet mitt. Faktisk har jeg ikke tall på hvor mange vi er som har jobbet oss opp til ledernivå nå. Jeg har ikke tall på hvor mange som jobber med Forever fulltid bare i mitt team. Det er deilig - for mitt mål er å hjelpe så mange som mulig til å leve godt av dette, motbevise alle negative myter og virkelig få muligheten til å forme livet sitt slik de ønsker. Mari har gjort alt dette - på veldig kort tid. Så i dag fortjente hun en pause fra hverdagslivet. Litt luksus. Vi dro på spa!


Much needed. Fullstendig avkopling, 50 minutter med kroppsmassasje, flere timer i spaavdelingen, gode samtaler, deilig lunsj og litt jobb midt oppi alt - fordi vi vil. Dagen var helt perfekt! Det er godt med slike dager. Litt pampering. Alle har godt av det. Man må stoppe opp og nyte i hverdagen også.


Om et par uker reiser vi til Gøteborg med mennene våres. Vi er en hel gjeng som reiser sammen. På slike turer får man seg venner for livet. Det er magisk stemning og det er helt spesielt å omgåes så mange positive mennesker. Jeg gleder meg! 

Ingen kommentarer: