søndag 1. januar 2017

Tilbakeblikk på år 2016

Januar

Januar var måneden der jeg fikk oppleve det største mirakelet på jord for tredje gang. Max kom til verden og gjorde familien vår komplett. 


Vi fikk også den nye bilen vår. En splitter ny Ford S-Max 2016 modell. Endelig en bil som uten problem rommet vår familie på fem. 


Til tross for fødsel og alt som hører familielivet til, så var Januar en av de beste månedene i 2016 for vår business, og jeg ble blant annet Top Builder nummer 1 i hele Skandinavia. 

Februar

Vi kjøpte nytt hus, koste oss masse med nyfødt bebis i hus og var så uheldige at vi havnet i en liten bilulykke der en stor postbil kjørte inn i rumpa på den nye bilen vår. Max satt i baksetet og mor fikk hjertet i halsen, men heldigvis gikk alt fint. Utrolig takknemlig for det!


Max og jeg tok et spontant døgn i Sarpsborg på hotell. Vi skulle hilse på kollegaer som var der på et event, men så ble det plutselig snøstorm ute, så vi booket oss inn på hotellet og ble der over natten.


Leiligheten ble lagt ut for salg og visningsrundene begynte. Dessverre uten resultater.


Mars

Denne måneden sto oppussing på planen. Arbeidsfolka var godt i gang i huset, og selvom vi satte bort all oppussing så tok det mye tid og krefter hos en nybakt og sliten trebarnsmor. 


Vi overrasket også barna med en tur til Kaptein Sabeltann sitt rike i Dyreparken i Kristiansand. Der bodde vi i en sjørøverhytte og hadde tre fine familiedager sammen. Det var godt å komme seg litt bort!


April

Mia´n vår blir 3 år gammel.


Nicklas og en kompis reiste til Sør-Afrika på Forever sin regning for å hente ut vår del av overskuddet; den 13 månedsutbetalingen, også kalt for "chairmans bonus". 


Max, jeg og en gjeng med venninner/kollegaer fulgte med via livestream. Det var et stort øyeblikk. Jeg fikk ikke deltatt selv, men det rette for meg var uansett å være hjemme med Max. I denne forbindelsen var jeg hjemme med barna alene i åtte dager, og fikk virkelig prøvd meg som trebarnsmor. Jeg fikk god hjelp fra nærmeste familie, men det kan jo ikke sammenlignes med når vi er to foreldre i hus. 

Nicklas kom hjem med fine reisegaver til hele gjengen, og jeg fikk en lekker lommebok fra Louis Vuitton.


Permisjonen min var over, og jeg var tilbake igjen i full jobb - noe jeg hadde gledet meg veldig til.

Mai

Huset er ferdig oppusset og vi flytter inn! Det var en fantastisk følelse. Drømmehuset var ferdig og vi følte oss som hjemme fra første sekund.


Vi feirer 17.mai i vårt nye hjem, to dager etter innflytting.


Max og jeg avslutter Mai med en uke i Kypros. Godt å reise bort, senke skuldrene og nyte en uke i varmen, kombinert med jobb. 


Juni

Måneden starter med barnedåp. 05.06.16 ble Max døpt i Hobøl Kirke. Det var en kjempefin sommerdag og en veldig koselig feiring av gullgutten vår. 


Vi har en vellykket innflyttingsfest med huset fullt av venner og kollegaer på reker, quiz og fest.


Max, Nicklas og jeg reiser et døgn til Gøteborg for litt business and pleasure i sammenheng med et Keymøte med lederne i Skandinavia. 


Leiligheten blir solgt!


Nicklas går ut i ferie, og vi reiser 10 dager til Marbella i Spania med familien. 


Vi kan feire en fantastisk måned i businessen. Gisela og Kristin, som jeg begge er sponsor til, kvalifiserer seg som ledere i selsapet vi samarbeider med og en ny dør åpner seg opp for dem, der de kan jobbe fulltid, ta en del i overskuddet i selskapet og ikke minst kvalifisere seg til minst to lukseriøse utenlandsreiser i året. 


Juli

Permisjonen til Nicklas starter, og vi kan se fram i mot å ha han hjemme med oss de neste 8 månedene. 


Vi levde slaraffenlivet i Norge, med ferie på hytta til Svigerfar på Jeløya, late dager på hytta til Svigermor i Son og besøk av et vennepar med deres barn. Tusenfryd blir besøkt og vi nyter fine dager hjemme i huset vårt. 
August

Hyttetur til Stryken med pappa/bestefar for å fiske og krepse.


Kick off og ledertrening med jobben der jeg deler mine tips.


Jeg inviterte med mine to ferskeste managers/ledere på en dag på spa, med massasje, lunsj og kos, for å feire.


 Barna begynner på skolen og i barnehagen igjen etter nesten 8 ukers ferie. Tenk at Teo brått er en 3.klassing! 

Måneden avsluttes med Success Days i Oslo Spektrum, der jeg får anerkjennelse for arbeidet jeg har gjort dette året på scenen foran over 1500 stykker. Nummer 1 Top Builder sammenlagt i hele Norge. Et stolt øyeblikk - spesielt med tanke på alt som har skjedd i livet ellers. Man får til det man vil og bestemmer seg for.


Siste dag i måneden gjennomfører jeg en brystreduksjon, noe jeg aldri har angret ett eneste sekund på.


September

Masse jobb, og måneden avsluttes med husmorsferie! Jeg har kvalifisert meg til en reise til Hellas, Costa Navarino. For et drømmested og for en luksus! Nicklas blir hjemme med barna, mens jeg tar med meg en venninne. Det var godt å koble helt av i noen dager og bare være meg.


Oktober

1. oktober tilbringes på hytta i Son med sommertemperatur ute. Ingen tvil om at årstidene flytter litt på seg. 


Jeg jobber beinhardt denne måneden, for å hjelpe så mange som mulig i teamet mitt opp og fram til deres mål, og koser meg med det. Jobben gir meg energi!


Måneden avsluttes med suksess og vi kan feire at Mari, som jeg er sponsor til, kvalifiserer seg til ledernivå i markedsplanen vår, etter kun fire måneder som forever business owner.


November

Teo blir 8 år og det feires med brask og bram. Bowlingbursdag ønsket han i år, så da ble det det!


Jeg reiser et døgn til Stavanger. Gjennomfører møter med seks herlige damer på tur og orden for å hjelpe dem videre med deres business. Kvelden avsluttes med middag og drinker sammen med Eva, en kjær kollega og venninne. Dagen etter er det duket for Keymøte med topplederne i Norge. Alltid like givende og hyggelig!


Forloverne mine, mamma og jeg drar inn til Oslo for å prøve brudekjoler. Samme dag bestiller jeg brudekjolen jeg skal gifte meg i, og det må jo feires, så da inviterer jeg med reisefølget ut på lunsj. En finfin dag!


Resten av måneden roer jeg ned tempoet og benytter anledningen til å hente meg inn etter et fantastisk, men travelt år.


Desember

Desember er en rolig måned med 100% fokus på familie. Jeg tar meg en lang juleferie, omgangssyken går på rundgang i familien og batteriene lades opp til et nytt år, som jeg har troen på at blir magisk!


Håper dere likte dette lille tilbakeblikket på året som har gått (det tok meg ca sju timer å lage dette innlegget, haha). 2016 gikk avsted i hurtig tempo, så det er ingenting som tilsier at 2017 skal gå noe saktere. Med andre ord gjelder det å nyte her og nå. Det er nå vi lever. Gjør det beste ut av det, og sørg for å skape deg en hverdag og et liv du trives med, fremfor å klage over alt du vil endre på. Vi lever i 2017. Vi har alle muligheter for å skape oss det livet vi ønsker å leve. Make the best out of it!

8 kommentarer:

Marthe sa...

For en koselig årskavalkade! En herlig måte å runde av 2016 på :)

Anonym sa...

Heihei:)
Om du ikke vil svare på spørsmålene mine er det helt ok, har full forståelse for det. Jeg vurderer å ta brystreduksjon selv og lurer på:
hvilken størrelse du gikk fra/til?Vises arrene godt?Var det vondt?Betalte du selv eller fikk du dekket?
Mia

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Marthe <3

Monica Jensen sa...

Hei Mia,

Det går helt fint :)

Jeg gikk fra en 75H til 70D. Legen mente det ble en stor C, men det er en D :) Arrene vises godt under, men på kort tid har de bleknet fort rundt brystvorten. Tar ca ett år før de har helet seg helt. Det var ikke spesielt vondt. Jeg betalte selv :)

Bare å spørre hvis du skulle lure på noe mer :)

Ulla Marie sa...

Veldig koselig å følge deg og familien din! Og et supert minnealbum fra året, du kan jo få det printet ut så har du det i hylla og :)

Monica Jensen sa...

God ide, takk for tipset :) Hyggelig å lese at du titter innom <3

Anonym sa...

Tusen takk for svar:)
Hvordan gikk det i tiden etter operasjonen? Med tanke på løft av barna o.l?
Mia

Sally Stranden sa...

Herlig innlegg og ikke minst inspirerende å se hvor mye fantastisk man kan fylle året med om man bare står på og elsker det man gjør ☺️ Har selv vært i mammaperm dette året og gleder meg til å ta mer fatt på jobben nå i 2017 når pappaen begynner å ta ut 2 dager perm i uka ☺️ Lykke til videre!