lørdag 7. januar 2017

Work and play

På dagens agenda var det mindset kurs med coach Dave O´Connor. Jeg er så takknemlig for alle muligheter og verktøy jeg får gjennom jobben, slik at jeg kan bli en bedre og sterkere utgave av meg selv. Da har jeg også mer å gi videre til menneskene i livet mitt, og ikke minst en mulighet til å hjelpe barna mine til å se sitt eget potensiale og lære seg verdien ved et positivt fokus. Dagen levde absolutt opp til forventningene og mer til!


Vi mennesker har en lei tendens til å fokusere på det negative. Vi prater om problemer, deler frustrasjon og vi snakker ned andre mennesker. Vel, mange av oss gjør det. Dessverre er det slik at det du gir næring til vokser. Det er med andre ord ikke et mysterie hvorfor mange mennesker sliter med det ene og det andre. Lær deg derfor teknikker til å endre på tankegangen din. Positivt selvprat. En takknemlighetsdagbok. Meditasjon. Online inspirasjon. Bøker. Gåturer. Trening. Alt som kan bidra til at du får et mer positivt fokus - for som sagt; det du gir næring til vil vokse. Så hvordan ønsker du at ditt liv skal være?

Det er ingen hemmelighet at negative mennesker tømmer meg for energi. Jeg kan ha perioder der jeg er mer negativ jeg også. Sånn er det - livet går opp og ned. Men jeg kommer meg alltid tilbake på hesten. Hvorfor? Fordi jeg har teknikker som hjelper meg i forhold til hva slags fokus jeg ønsker å ha. Jeg vet at hvis jeg tenker positivt, så skjer det positive ting i livet mitt. The law of attraction. Som for eksempel når jeg startet opp som forever business owner. Mitt største ønske på denne jorden var å lykkes. Jeg ønsket å bli suksessfull. Jeg ønsket å mestre noe. Jeg ønsket å føle meg som noe annet enn et null uten fremtidsplaner. Så alt det negative skjøv jeg vekk. Det samme med negative mennesker. Jeg tok ett skritt tilbake og holdt litt avstand fram til jeg var sterk nok til og ikke la meg bli påvirket. Daglig leste jeg opp målene mine for meg selv. Og hva skjedde? Tilsynelatende ut av det blå falt brikkene på plass, én etter én, og på rekordtid oppnådde jeg mål jeg tidligere bare kunne drømme om. Jeg oppnådde ting jeg hadde søkt etter helt fra jeg var veldig ung. Drømmer jeg aldri hadde slettet fra minnet mitt. 

De fleste mennesker forandrer seg aldri. De fleste mennesker fortsetter i det samme sporet gjennom store deler av livet. Er det et negativt spor? Analyser deg selv. Er du en person som tømmer andre for energi eller gir du energi? Ønsker du en forandring? Ja, da må du selv ta grep og ikke minst være mottakelig for en reell forandring. Alt sitter i hodet.

Dager som dette utgjør en forskjell. Så takk. Takk for den fantastiske muligheten jeg ble tilbudt for snart 3,5 år siden, som gir meg så vanvittig mye glede i livet. Takk for alle gode samtaler, positive mennesker og deilig energi jeg får oppleve med kollegaer. Takk for en super dag!


I morgen skal jeg opp på scenen - og for første gang noen sinne tenker jeg at det skal gå bra. Pust, vær avslappa og ta det som det kommer. Personlig utvikling. Det har vi alle sammen godt av!

Ingen kommentarer: