onsdag 15. mars 2017

Gode samtaler


Max og Mia har lagt seg for kvelden og Nicklas er i Ski en tur. Teo og jeg sitter i sofaen og prater. Han fremfører et innlegg for meg som han skal ha på skolen som ukens elev og så prater vi om en forestilling de skal ha på skolen neste uke, der han har to roller. Han har med andre ord ikke arvet sceneskrekken min, og det er fint, selvom han gruer seg til å fremføre skuespillet foran resten av skolen. Jeg nevner at det er sunt å grue seg, for da gjør man en bedre jobb, og at vi får øve helt til han føler seg ordentlig trygg. Praten går etterhvert over på ulykken. Han har spørsmål og jeg svarer. Han masserer skuldrene mine forsiktig. Omsorgen hans betyr så mye. Jeg sier at jeg er så uendelig glad for at han og Mia ikke var i bilen, og at jeg tenker så mye på akkurat det. Han ser på meg og sier; "Men mamma, du må ikke tenke på det, du må tenke gode tanker i stedet!". Jeg ser på han og smiler. For en fantastisk gutt han er. Reflektert, omsorgsfull og smart. Samtalene med han er så fine, og jeg er så glad for den lille tiden vi får sammen bare oss to. Det minner meg alltid på hvor fort tiden går og hvor stor han faktisk er blitt. 8 år - tenk det!

1 kommentar:

Martemeomamma sa...

Barna kan være så gode :) min sønn er også utrolig omsorgsfull <3 ta vare på de minnene før de blir så store at de ikke vil kose sånn lenger :)