torsdag 13. april 2017

Dubai // Dag 1

Vi håpet at barna skulle få sove litt ut denne dagen, men guttaboys blomstret til vanlig norsk tid. Bursdagsjenta på naborommet sov enda. Da vi hørte at hun begynte å våkne, fant vi fram flagg, kake, gave og tente lys. Hun ble vekket på senga med bursdagssang, og smilet på Mia´n vår gikk nesten rundt. Dette hadde hun gledet seg til lenge; å få feire bursdagen sin i Dubai :)

Det ble mange sanger denne dagen, på flere ulike språk. Teamkollegaer sang for henne ved frokostbordet, mens noen svenske kollegaer sang for henne ved bassenget. Hun ble flau og gjemte ansiktet sitt hver gang, men innerst inne var det nok ganske gøy. Feiringen fortsatte forøvrig i flere dager, og flere bursdagstralter ventet. Vi tilbrakte denne dagen ved bassenget, etter barnas ønske. Mia, som alltid har vært forsiktig i vann, var plutselig blitt råtøff, og var mer under vann med hodet enn over. Sånn er det når man blir fire år ;)


Ved bassenget kunne vi foreldre slappe overraskende godt av. Vi hadde en egen badevakt som sto rett over barna til enhver tid og passet på dem. Var det en av dem som svelget litt vann og hostet, så var han der tvert for å løfte dem opp. Vi fulgte jo naturligvis med for det, men det var en ekstra betryggelse når to 4åringer og en 8åring herjet i vannet fra morgen til kveld.


Vi kjente alle sammen at forrige dagens reisedøgn og lite søvn preget oss, så etter mange timer ved bassenget, bestemte vi oss for å dra opp i suiten vår for å hvile litt. Barna var slitne, så det ble til at vi bestilte mat opp på rommet, og tok livet med ro. Når barna sov tuslet jeg ned til baren på hotellet og møtte et par kollegaer/venninner for litt late night-snack og en drink, mens Nicklas jobbet oppe på rommet. 

Morgendagen hadde mye gøy i vente for oss, så det ble en forholdsvis tidlig kveld. Vi var nødt til å lade :)

Ingen kommentarer: