lørdag 12. august 2017

Brudekjolen


Nå er den i hus!

Kjolen jeg falt for på første prøvetime. Kjolen jeg ikke var helt komfortabel i, men som jeg så for meg ville bli perfekt med noen endringer. Jeg kan love dere at det har vært noen tanker og bekymringer som har rast gjennom hodet mitt med tanke på det. Når man står der, kort tid før bryllupet, og så ser du kjolen kun for deg i tankene dine, men aner faktisk ikke helt hvordan den vil ende opp med å se ut til syvende og sist. Ja, det kan være en anelse nervepirrende ;)

Nå er den altså i hus, og den er perfekt for meg! Jeg elsker den - akkurat slik bruden skal gjøre. Den har alt jeg søkte og ønsket, og nå gleder jeg meg til å vise den til min kommende mann og etterhvert til dere. Selvsagt ikke før den store dagen vår. 

Skredderen på Kristins Brudesalong, Sandra, er ufattelig dyktig, og jeg tar av meg hatten for jobben hun har gjort og timene hun har lagt ned. Jeg følte meg 100% trygg i hennes hender. Selv når hun tok tak i den og klippet den opp i flere deler! Hun betrygget meg med at jeg ikke fikk med meg kjolen hjem før jeg var helt fornøyd, og jeg tvilte ikke på hun ett eneste sekund. Tenk å være så kreativ og dyktig med nål og tråd. Jeg er glad for at Sandra nå også har blitt min kollega. Hun er rett og slett unik, så det skal bli utrolig koselig å bli enda bedre kjent :)

Nå er det ikke mye som gjenstår på to do-listen, og det er ganske godt med tanke på at bryllupet er om en knapp uke. Jeg må øve på talen, og så må vi vel kanskje øve på denne brudevalsen som aldri i verden kommer til å minne om vals... Men så er vi good to go. Klare for å bli herr og fru, og ikke minst feire dagen med alle våre nære og kjære. Det blir en ganske god følelse. Dette er jo en fest vi har ordnet i stand like mye for dem, som for oss, så vi håper alle vil kose seg og ha det fint på vår store dag :)

Nå har jeg en Prison Break-date med kjæresten, før det er leggetid. God natt!

PS: Kjolen på bildet er ikke min.

1 kommentar:

Sandra sa...

Tusen Hjertelig takk! 💗 To have you as a bride was so much fun from beginning to end...will miss my gorgeous bride and the 10000s of stitches spend on your beautiful gown! Luckily we for sure will be seen more of each other and for that I thank you and hurra!!!