tirsdag 3. oktober 2017

En annerledes lørdagsmorgen

Annonse

Nå er en ny uke her, og jeg ønsker å sparke den i gang med et tilbakeblikk på en annerledes, men veldig koselig lørdagsmorgen. På fredagskveld ble en liten forundringspakke levert på døren. Barna var veldig spente - hva gjemte det seg i pakken? TV-serien "To på rømmen" har premiere lørdag 7.oktober klokken 08:00 på Disney channel, og barna mine er store fans av Rapunsel og Eugene. Du kan jo derfor bare forestille deg hvor stor gleden var når forundringspakken viste seg å være en rekke rekvisitter som hører til den kommende TV-serien. Enda bedre ble det når vi lørdagsmorgen ble vekket med frokost på døren fra "Morgenlevering". Det var duket for førpremiere av den kommende TV-serien, og barna satt som klistret til tv-en og fulgte med med store øyne :)


"To på rømmen"-serien utspiller seg i tiden etter Disneys kinosuksess "To på rømmen", og oppfølgeren har en veldig morsom vri på det klassiske eventyret. Lykkelig alle sine dager ble nemlig ikke helt slik Rapunsel hadde drømt om. Mens Eugene føler seg hjemme i sitt nye liv, med kongelig luksus, overveldes Rapunsel av nye forpliktelser. Hun velger derfor å stikke av med venninnen Cassandra ut på nye eventyr. De norske stemmene til Rapunsel og Eugene gjøres også denne gangen av Marion Ravn og Christian Ingebrigtsen.


Mia ble helt fortryllet av tv-serien, og gleder seg til å følge Rapunsel og hennes liv fremover på lørdager klokken 08:00 på Disney channel. Kanskje har du en liten prinsesse som ønsker å drømme seg bort i morgentimene hun også? Da anbefaler jeg denne serien på det varmeste. Her ble alle tre barna helt oppslukte, og det skal godt gjøres med tanke på aldersspranget mellom dem :)

Ingen kommentarer: