tirsdag 14. november 2017

Før/etter // Huset vårt

Endelig kan jeg vise dere før-og etterbilder av huset vårt. Jeg har jo vist dere noen bilder av forandringene som har skjedd innendørs før, selvom jeg tror jeg enda ikke har vist dere alle rom? Vi har jo også "bodd oss til" siden da, og flere interiørdetaljer er selvsagt på plass, selvom mye fortsatt gjenstår. Bilder på veggene for eksempel ;)

Det vi gjorde da vi tok over huset var å booke håndverkere asap. Vi sto der med tre barn, der den minste var nyfødt, og jeg følte at vi ikke hadde noen tid å miste. Jeg ville i hus så raskt som mulig. Vi hadde utrolig flaks, for alle håndverkerne kunne starte opp når vi ønsket, og på to måneder var huset vårt blitt totalt forandret. Vi byttet alt det elektriske og alle rør. I tillegg så ble alle rom pusset opp, med unntak av barnas bad som ble renovert i 2010. Vi flyttet inn i noe som føltes ut som et helt nytt hus, og stortrivdes fra første dag. Det som gjensto var utsiden, og der hadde vi mange planer..

Her ser dere huset vårt slik det så ut da vi tok over.


I sommer malte vi huset hvitt og byttet tak. Tidligere har vi hatt papp/shingel, mens nå har vi decra takplater som ser ut som takstein. Skulle vi lagt takstein ville det vært en mye mer omfattende jobb, med tanke på vekt, så derfor falt valget på disse takplatene. Vi er veldig fornøyde, og jeg kan overhodet ikke se forskjell fra vanlig takstein. Vi har også fått ryddet opp litt i hagen. Kvittet oss med flere tujaer og myye buskas. 


Vi er så fornøyde!

Det som gjenstår er å bytte ytterdør og garasjeporter. Vi skal ha mørkgrå ytterdør og mørkgrå elektriske porter. Vi gleder oss til det er på plass, for det kommer definitivt til å løfte både hus og garasje ytterligere. I tillegg har vi mange planer for tomten generelt. Noen stikkord er; belegningsstein, støttemur, mye bedre og mer belysning, hvitt vedlikeholdsfritt stakittgjerde... Det blir bra til slutt, men når det gjelder disse tingene får vi ta sommer for sommer. Litt og litt! Det er gøy med prosjekter :)

Hvis du ønsker å se flere bilder av hvordan huset har blitt innendørs kan du ta en titt her:


Jeg innser at jeg ikke har vist dere bilder av kontoret mitt og Teo sitt rom. Teo har husets minste rom, men det er bare et så harmonisk og avslappende rom å være i. Jeg elsker det. Jeg elsker jo hele huset. Vårt hjem❤

Ingen kommentarer: