tirsdag 28. november 2017

Teo sitt soverom

Teo sitt soverom er ett av få rom jeg ikke har vist dere her på bloggen. Dette er husets minste rom, men jeg føler vi har fått mye ut av plassen, og det har blitt et lunt og fint soverom for den eldste gutten vår ❤

Dette var husets bod. Uten vinduer, slitte vegger og betonggulv. En bod som var plassert langt inne i huset, som jeg visste at 1) vi ikke ville bruke eller 2) vi ville bruke til oppbevaring av alt man ikke trenger. Det var derfor helt uaktuelt å beholde boden slik den var. Vi så raskt potensialet og innså at dette ville bli Teo sitt rom. Han leker ikke på samme måten som de to minste, pluss at vi har en stue i første etasje som han bruker desidert mest. Dette rommet ville derfor passe perfekt til han!


Her har vi satt inn vindu, lagt varmekabler, nytt gulv, nye vegger og nytt tak. Jeg elsker fargene og stemningen på dette soverommet. Her sover man godt! Jeg valgte å innrede det til å bli et lite ungdomsrom, og det er jeg veldig glad for. Barna vokser jo opp så fort, og nå som han er 9 år er det brått ikke så mange år til tenårene slår til uansett. Vi gikk derfor for en 120 seng og farger som passer alle aldre. Under sengen har vi plassert lekekasser, med de lekene som enda er i bruk i ny og ned. I kommoden finner han alle bøkene sine og lego. Jeg antar at kommoden etterhvert vil bli erstattet med en kontorpult og data, men enn så lenge er dette midt i blinken :)


På soverommet går det, som dere ser, i fargene grått og noe blått. Den lystette liftgardinen fikk jeg spesialsydd ut av en gardin jeg fant, som jeg følte passet perfekt inn på dette rommet. Det gjorde jeg til alle soverom i huset. En kostnad, ja - men verdt hver eneste krone! Nå gjenstår et par ekstra bilder på veggene, så er dette rommet komplett også :)

1 kommentar:

Avdeling Holt sa...

Det ble ett veldig fint rom, jeg er sikker på at gutten er fornøyd!!!