onsdag 29. november 2017

Vi løfter hverandre

Det er dette som er min drivkraft - å følge mennesker på deres utvikling, se dem vokse og se dem bli tryggere på seg selv. Jeg har møtt på så mange usikre mennesker som, takket være denne jobben, virkelig har funnet seg selv og blomstret. Jeg er en av dem. For dette er så mye mer enn bare en jobb. 

Det er så mange som ikke tør å ta steget og satse. De er redde for at de ikke vil lykkes. De er redde for å trå ut av komfortsonen sin. De er redde for hva andre måtte mene og tenke om dem. Dette er helt normale tanker som jeg forstår veldig godt. Absolutt alle som bestemmer seg for å starte opp med sin virksomhet kan kjenne seg igjen i disse tankene. Noe annet hadde kanskje vært unormalt? Dette er jo noe nytt og fremmed for mange. Dette er ikke den samme veien som flertallet velger å gå. Derfor kan man kjenne at det kiler litt i magen. Hva hvis jeg ikke lykkes? Men det gjør reisen desto mer spennende, for du lykkes hvis du bestemmer deg for det. 

Er det en ting jeg har lært i løpet av mine fire år som forhandler, så er det at her er det rom og plass for alle type mennesker. Her kan alle lykkes. Ved å delta på Global rally, som er vårt årlige globale event, så ser man det så tydelig. Der er det så mange rare, spesielle, introverte, morsomme, ekstroverte, fine mennesker - og det de har til felles er at de har lyktes stort i denne jobben. Det har de klart uavhengig av deres bakgrunn, utfordringer og kultur. De har klart det ved å være seg selv, og ved å følge de enkle klare stegene som må til for å oppnå suksess i denne bransjen. Dette er mennesker som har oppnådd en suksess de fleste bare kan drømme om - nettopp fordi de færreste tør å satse på det samme!

Sunniva er en av lederne i mitt team. Hun var så usikker på seg selv når hun startet opp. Det var en side hun prøvde å skjule, men jeg så det og fanget det opp. I løpet av hennes karriere har hun virkelig blomstret, blitt trygg, mer selvsikker og oppnådd så mange gode resultater. Hun har blitt et forbilde for mange mennesker, er profesjonell ut til fingerspissene og et supert eksempel på hvordan man kan utvikle seg bare man får riktig støtte, en heiagjeng og ikke minst konkrete verktøy som vil ta deg fra A til Å. Med god support i ryggen så er det ikke like skummelt som man kanskje vil tro. Det er jo ikke sånn at noen sparker deg på hodet ut av komfortsonen. Her har vi fokus på små daglige steg i riktig retning, som omsider vil ta deg i mål :)


Nå var Sunniva i vårt magasin som blir sendt ut i hele Skandinavia. To hele sider med hennes tips og råd. Jeg er så ufattelig stolt og ikke minst veldig glad på hennes vegne, hennes utvikling og hennes reise mot målene ❤

Jeg er heldig som får jobbe med så mange ulike mennesker, der de alle lærer meg noe og sørger for at jeg også er under en positiv utvikling. For vi alle sammen utvikler oss gjennom livet. Så kan man velge om det skal være en positiv eller negativ utvikling.. Med denne flotte gjengen jeg får lov å arbeide med og bli kjent med, så er det i hvertfall ikke vanskelig å fokusere på det positive :)

Lag deg en fin dag!

2 kommentarer:

Sunniva Pollestad Haugland sa...

Åå! Du er så fantastisk og inspirerende <3 Tusen takk for så gode ord! Stor klem fra meg <3

- Sunniva :*

Monica Jensen sa...

Ditto snuppa <3