mandag 14. mai 2018

Dyrke det negative


Som mange andre, så er jeg på mitt mest kreative når jeg ikke har det bra. Da har det vært terapi for meg å skrive, dele og vise resten av verden at sånn er livet. Vi alle sliter fra tid til annen. Så begynte jeg å jobbe med mitt mindset. Jeg merket hvor mye det ga meg å fokusere på det positive i hverdagen. Da ble det brått vanskelig å dele åpent her på bloggen. Jeg ønsket jo ikke å gi de negative sidene ved livet mer oppmerksomhet, for det er jo ikke det man ønsker å dyrke. Man ønsker å dyrke alt det fine som skjer, og holde fokuset på det. Dette er jeg veldig glad for så klart. Alt føles lettere og bedre med et positivt fokus. 

Det er ikke sånn at livet mitt er en dans på roser, der lilla enhjørninger blåser sukkerspinn og alt er bare fryd og gammen. Jeg opplever også utfordringer, sorger og gleder. Sånn er livet for oss alle. Før delte jeg alle aspekter av livet. Jeg delte kanskje mest når livet var litt tøft. Så ble jeg obs på mitt mindset og fikk dermed skrivesperre i situasjoner der jeg vanligvis ville delt med dere. Ser dere konflikten?

Jeg håper jeg klarer å finne en riktig balanse for meg selv nå. Slik at jeg kan dele, uten å dra meg selv ned. For det er sant som så mange sier; det man gir næring til vokser. Jeg ønsker å gi næring til alt det fine livet har å by på :)

Ingen kommentarer: