mandag 21. mai 2018

Overrasket og gira


Nå har vi kommet hjem etter noen deilige dager på hytta. Det er så fint der og vi trives så innmari godt, men nå var det også godt å komme hjem. Hjem til hverdagen. Jeg er jo ganske glad i den jeg vet dere!

Det blir en rask visitt her hjemme før både Nicklas og jeg reiser videre i morgen. Vi er sånn ca aldri på jobbreiser, men i morgen reiser jeg til Gøteborg for møter og blir borte én natt og Nicklas reiser til Tyrkia for møter og blir borte to netter. Hva er oddsen for at det faller på akkurat samme datoer? Altså, hva giiir du meg? Heldigvis stiller verdens beste farmor og tante opp og passer barna den natten jeg er borte. Så med tanke på at barna er i trygge hender og jeg bare er borte et lite døgn, må jeg innrømme at jeg gleder meg til denne turen. Jeg har jo det beste reisefølget, og selvom vi drar ned dit for business så klarer vi alltid å snike inn litt pleasure også, så jeg føler egentlig at jeg skal på jentetur til söta bror jeg nå.

I morgen skal jeg også være gjestesnapper for Mammabloggerne. Jeg grugleder meg kjenner jeg! Nytt publikum å snappe for. Kanskje jeg tør å prate litt mer enn hva jeg gjør på min private snap. Wææ, tiden får vise. Uansett så blir det gøy å tilbringe en dag med den gjengen, og gir det mersmak kan det jo være dere ser mer til meg der også :)

Nå skal jeg slenge meg rundt for å pakke. Det burde jo være lett, men neida. Det er det ikke. I tillegg har jeg møtt på ei skikkelig lei utfordring, og bare sånn for å vise dere hvor overfladisk jeg faktisk kan være tenker jeg å dele det med dere; jeg har skeive bryn. Sånn skikkelig. Nå lar jeg dem gro og gro, og så må jeg til en ekspert som kan fikse dem. I mellomtiden ser jeg overrasket ut på det ene øyet og litt..gira ut på det andre. Jeg er verken overrasket eller gira, jeg er bare skikkelig skeiv. Bryn pleier ikke å være tvillinger, og det må man bare godta, men de kan i hvertfall prøve å forstå at de er født i samme ansikt og kan dermed herme litt etter hverandre. Bare sånn for å gjøre livet mitt litt lettere! Nå har jeg i hvertfall lært, og kun brynseksperter får røre dem fremover.. No more vokse og nappe hos den som har ledig tid når jeg akutt har behov for det. Fra nå av skal all hårfjerning i dette området planlegges nøye og gjennomføres av profesjonelle. Jada, så det var dagens i-landsproblem. Hvordan går det med dere?

Får jeg tid så titter jeg innom i morgen, men ellers kan dere følge meg på min snap (monix87) eller på mammabloggerne sin snap. Der er jeg heele dagen fra morrakvisten og ut. Vi sees! xx

1 kommentar:

Marianne sa...

Så koselig at du har begynt å blogge igjen ☺️ Har savnet bloggen din ☺️