onsdag 20. juni 2018

Advarsel: Overtrøtt

God formiddag, kjære dere!


Jeg merker at jeg er i noe underskudd av søvn om dagen. Vår kjære minstemann fant ut, mens tropebølgen herjet, at det var fint å starte dagen i 6-draget. Det forsto jeg. Det var varmt som pokker´n og en omveltning for den lille kroppen. Lite visste jeg at det skulle bli hans nye rutine. Når jeg da lukker mac´n like over midnatt og ikke ligger i sengen før rundt halv ett på natten - ja, da blir det i underkant lite søvn. Jeg går dermed rundt som kronisk overtrøtt, med humoren deretter. Tørt. Sist gang jeg var kronisk overtrøtt var når Nicklas og jeg var nyforelsket. HE HE. 

I dag har jeg brukt formiddagen min til jobb. Det er så mye action i teamet om dagen, og det er så gøy. Det gir energi og overskudd, selv for en noe sliten småbarnsmamma. Tidligere har jeg vist dere bilder av kontoret mitt, men egentlig burde jeg vist dere bilder av badet vårt. Det er trossalt der jeg slår ihjel flest arbeidstimer. Multitasking på høyeste nivå! Jobb hvor som helst, når som helst. Jeg liker det. Det gir så mange muligheter til oss småbarnsforeldre :)

Nå skal jeg kaste meg rundt og reise videre til en helt fersk tvillingmamma. Min kollega, Malin, fikk to tvillingjenter i forrige uke - og jeg gleder meg til å bysse, gi flaske, kose og avlaste. Jeg blir alltid en smule verpesyk når jeg omgåes sånne helt ferske nyfødte, men det ville jeg blitt uansett om jeg hadde hatt 10 barn til. Det er snakk om å bare innfinne seg med at sånn er det, og se sine begrensninger. Jeg nyter mine tre, friske, fine barn ❤ Selvom jeg skal innrømme at jeg var i et lite øyeblikk redd for at Malin hadde smittet meg, men så dukket "tanta" opp i dag, og hele slekta føler seg lettet. Neida, full kontroll altså. Dessuten er barn alltid en gave. 

Jeg skulle egentlig bare titte innom for å ønske dere en god dag, men så ser jeg jo nå at det ble oversharing på alle nivåer. Det får´n si. Godt jobba, Monica. 

Vi snakkes!

1 kommentar:

Greta Karlsen sa...

Herlige Monica :)
Ikke rart vi i teamet ditt er glade i deg :)