mandag 18. juni 2018

Birthday girl

Nå har denne jenta blitt 31 år gammel. Godt gift og mamma til tre, men fortsatt i kategorien "jente" (og ikke dame..gutt var aldri et alternativ her hvis dere lurte). 


Jeg hadde en veldig fin dag på fredag, som da var min bursdag. Det var en stille og rolig dag, der familien min gjorde litt stas på meg, og mer ber jeg ikke om. De sørget for at jeg hadde en veldig fin dag. Dessuten må jeg si at jeg ble både rørt og glad over hilsener fra venninner, gamle venner, kollegaer, nye venner, kjente og kjære. Det varmet hjertet at så mange tenkte på meg denne dagen. Takk! ❤


Jeg ble vekket tidlig på morgenen. Sang, kaffe, kake, flagg og gave på senga. Nicklas hadde faktisk stått opp grytidlig for å bake kake til meg. Jeg fikk helt sjokk! Jeg er ikke glad i kake engang, men det hadde han tatt med i beregningene, for en av mine guilty pleasures er sjokoladekakerøre - så han hadde spart en kopp til meg, haha. Familien dro videre til barnehage, skole og jobb, og da tilbrakte jeg dagen her hjemme med jobb, før jeg litt senere dro til Ski for å fikse neglene mine. En time Nicklas ga meg i gave, i tillegg til fotbehandling (som jeg skal ta senere, svært nødvendig forresten). På ettermiddagen slappet jeg av her hjemme med barna, Svigermor og pappaen til Teo, før de to minste dro avgårde sammen med farmoren sin og Teo dro avgårde med pappaen sin. Da skulle Nicklas og jeg feire litt mer, så vi dro ut for å spise middag på restaurant. En av mine andre guilty pleasures; indisk mat. Jeg elsker indisk. Vi funderte litt på om vi skulle spille shuffleboard eller spørre mamma om spillekveld, men så fant vi i stedet ut at vi skulle dra hjem, slappe av og sove ut. Det passet meg helt ypperlig! Åpenbart blir jeg litt eldre allikevel, selvom jeg ikke alltid føler det sånn ;)

Alt i alt en topp dag!

Ingen kommentarer: